Tjenester

Sosiale medier

Vi brenner for å skape engasjerende innhold i sosiale medier, og bistår i dag en rekke bedrifter med å profilere seg på ulike plattformer. Vi har mange års erfaring med salg og er opptatt av at alt innhold skal ha mål og mening, og ikke minst fremstå i tråd med bedriftens profesjonalitet.

Videoproduksjon

Video er en flott måte å få fram budskapet på - enten det gjelder generell profilering eller direkte salg. Vi har bred erfaring med både foto- og videoproduksjon, og tilbyr selvfølgelig foto og video fra drone. Vi er opptatt av kreativitet og at videoene skal skille seg ut i ulike plattformer.

Tekst, stillbilder og hjemmesider

Å bli lagt merke til er viktig, og dersom budskapet skal formidles gjennom tekst, er det avgjørende å skape nysgjerrighet og interesse hos leserne. I samarbeid med underleverandør og kunde holder vi i prosessen, hvilket gjør at du som kunde vet at du får et helhetlig og profesjonelt uttrykk i alle flater.

Reklamemateriell

I tillegg til at vi produserer innhold til digitale flater, leverer vi også alt av reklamemateriell som trykksaker flyere, brosjyrer og plakater. Foliering av bil, glass og fasade. Har du behov for skilt, bannere eller beachflagg leverer vi det også. Alle disse tilleggsproduktene leveres via våre gode samarbeidspartnere og underleverandører.